Opis forum
Witam wszystkich!
Forum to zostało stworzone z myślą o klanowiczach i jest oczywiście powiązane z rozwojem klanu.
Jak wiecie pewnie nie wszyscy mają np czas wejść do gry i poinformować cl'a vcl'a o nieobecności w czasie siega lub czego kolwiek.
Zostanie stworzony temat w związku z takimi sytuacjami, ale to pozniej
Jak narazie chciałem Was powitac i poprosic o napisanie o sobie paru słow. Jesteśmy jednym klanem więc według mnie powinniśmy wiedzieć o sobie chociaż podstawowe rzeczy ;p
To moze ja zaczne ;]
Jestem Krzysiek (ksywka: Cycu xD) mam 21 lat w lineage gram około 6 lat mój main to spoil wiec w razie czego służę pomocą ;]
Elo
Mam na imie Agnieszka (Kity ) gram w L2 jakies 3 latka.
Obecnie mam troche postaci tzn:Spoila,SH,TH(zamierzam powalczyc na Oly i moze kiedys... Hmm kto wie moze bede Hero). Oczywiscie tez sluze pomoca ;p
Czesc mam na imie Grzesiek i mam 22 lata, w wolnych chwilach chodze do tatru i fascynuje sie potega umyslu. Prowadze takze mala hodowle zukow gnojnikow. Brzydze sie alkoholem i nagimi kobietami POZDRO!
Witam Wszystkich!
Mam na imię Mateusz i mam 19 lat ;p
Interesuje się pilką nożna no i L2
W L2 gram jakieś 3 latka, wcześniej gralem na L2 interlude teraz na Gracia Final
Strzałeczka:d jestem Kuba mam <dziś;p> 18 latek interesuje się wędkarstwem, motocyklami i wszystkim co z jednośladami związane. w L2 pykam jakies 4 lata głównie grałem na Hellbound i niżej teraz Finala obczajam;]
mam spoila i nie słuze pomocą;p żarcik oczywiście;] zawsze jakas pomoc z mojej strony się znajdzie;p na Tym serwie gram jakieś 2 tygodnie;p
pozdrowionka od Diabełka:D
Hmmm.... no cóż ja to w składaniu życzeń najlepszy nie jestem więc powiem tylko... STO LAT!!!! a zaśpiewamy Ci na VT w któryś dzień ;p
Witam Wszystkich
Jestem z Wrocławia mam 35 lat (jestem w sile wieku ) od c4 gram nickiem THOROS i innymi w ramach potrzeb:)
Grają ze mną moi synkowie:
YODA-->>Kuba --9 lat.
Athena-->>SATURN-->>Kacper--8lat
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie !!!