Opis forum
To może ja zaczne A więc tak początkowo istniały Haru i Karu pomysłem było stworzenie dwóch Krasi bliźniaczek (spoila i crafta) z małymi przeciwieństwami gdyż klan nazywal się HeavenAndHell więc jeden z klanowiczy wpadl na taki pomysł ^^ cóż mi bardziej przypadł do gustu Karu wiec przy tym zostalem ;]
Jeszcze nikt procz Karu nic nie napisał to moze ja cos troche o sobie;p
Od zawsze byłam wołana Siwka (chyba od koloru włosów) takze taki nick uzywalam prawie zawsze.
Ale wiadomo ze z czasem nawet nicki sie nudza
Tak i o to powstala postac z nikiem Kity. Na RD bylo KityKat czy cos takiego.
A ze wszystkim przypadlo wolanie na mnie Kity niech tak wiec juz zostanie
Ja zawsze jestem Alious albo Koshi Alious to wymyslone klimatyczne imie silver rangera ktore bylo wymagane na serwerze na ktorym zaczynalem przygode z L2 , a Koshi bo kiedys na vt mowili na siege'u caly czas ale ali kosi , ten to kosi i tak jak postanowilem ze zmieniam klase na th 1 nick jaki do glowy przyszedl to Kosi ale bylo zajete wiec jak widac jest Koshi bardziej po azjatycku
Ja nie pisze bo nie byłem na forum z 1 dzień ;P. No więc moja historia z nickiem jest taka : Grałem sobie ze Sztylexem na pewnym serveze i chciałem go nabrać że jestem "Bzykiem "z gry MMORPG "Evil Island's" i się udało przez 3 godziny ;P no i tak zostało Bzyku ;] . Posiadam też nick Theranu wymyśliłem go jak byłem chory leżąc przed telewizorem nad reklamą Theraflu zamieniłem literki i wyszlo Theranu