VastoLorde

Opis forum

#1 2010-05-01 22:54:05

Karu

Bot

Punktów :   
Nicki w L2: Karu, Rin, Yoroi

Co znaczy Twój nick? Skąd sie wziął

To może ja zaczne A więc tak początkowo istniały Haru i Karu pomysłem było stworzenie dwóch Krasi bliźniaczek (spoila i crafta) z małymi przeciwieństwami gdyż klan nazywal się HeavenAndHell więc jeden z klanowiczy wpadl na taki pomysł ^^ cóż mi bardziej przypadł do gustu Karu wiec przy tym zostalem ;]

#2 2010-05-03 12:51:45

Kity

Moderator

12276440
Punktów :   

Re: Co znaczy Twój nick? Skąd sie wziął

Jeszcze nikt procz Karu nic nie napisał to moze ja cos troche o sobie;p
Od zawsze byłam wołana Siwka (chyba od koloru włosów) takze taki nick uzywalam prawie zawsze.
Ale wiadomo ze z czasem nawet nicki sie nudza
Tak i o to powstala postac z nikiem Kity. Na RD bylo KityKat czy cos takiego.
A ze wszystkim przypadlo wolanie na mnie Kity niech tak wiec juz zostanie

#3 2010-05-03 20:46:04

Koshi

Rock And Roll

8760841
Punktów :   
Nicki w L2: Alious , Koshi

Ja zawsze jestem Alious albo Koshi Alious to wymyslone klimatyczne imie silver rangera ktore bylo wymagane na serwerze na ktorym zaczynalem przygode z L2 , a Koshi bo kiedys na vt mowili na siege'u caly czas ale ali kosi , ten to kosi i tak jak postanowilem ze zmieniam klase na th 1 nick jaki do glowy przyszedl to Kosi ale bylo zajete wiec jak widac jest Koshi bardziej po azjatycku

#4 2010-05-04 19:09:24

Bzyku

Rock And Roll

Punktów :   

Ja nie pisze bo nie byłem na  forum z 1 dzień ;P. No więc moja historia z nickiem jest taka : Grałem sobie ze Sztylexem na pewnym serveze i chciałem go nabrać że jestem "Bzykiem "z gry MMORPG "Evil Island's" i się udało przez 3 godziny ;P no i tak zostało Bzyku ;] . Posiadam też nick Theranu wymyśliłem go jak byłem chory leżąc przed telewizorem nad reklamą Theraflu zamieniłem literki i wyszlo Theranu

POLISH POWER

Stopka forum

RSS